Lake District 2016

Lake District 2016

woensdag 15 december 2010

Drie Koren Kerstconcert


Wellicht ten overvloede:

(Zie ook mijn Blogbericht van "5 november j.l.")

Graag maak ik hier nog even melding van het Drie Koren Kerstconcert dat op zaterdag 18 december a.s wordt gegeven in de Grote Kerk van Harderwijk.

Aan dit concert werken mee:

- Het Christelijk Interkerkelijk Mannenkoor "Fontanus" uit Putten
- Het Christelijk Mannenkoor "Salvatori" uit Nunspeet, en
- Het Christelijk Gemengd Koor "Viva Vox" uit Elspeet.

De koren worden begeleid door het "Hineni Kamerorkest" en het orgel wordt bespeelt door Martien van der Zwan. Het geheel staat onder leiding van de dirigenten Marcel van de Ketterij en Wim Klein Haneveld.
De avond begint om 19.30.

Er worden een groot aantal traditionele, maar ook moderne kerstliederen ten gehore gebracht. De combinatie van koren en orkest is uniek en het belooft dan ook een bijzonder mooie avond te worden.
Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de websites van de koren, maar ook zaterdag aan de kassa bij de kerk. De normale prijs is € 12,50 voor volwassenen en € 6,50 voor kinderen. In de voorverkoop betaalt u slechts € 11,-- resp. € 5,-- en met een Erdee Shop coupon krijgt u nog eens € 2,50 korting.

Geadviseerd wordt met het bestellen van de kaarten niet tot het laatste moment te wachten, want er kunnen buiten de ca. 230 koorleden, slechts 700 mensen in de kerk.
En, vol is vol, zelfs in de kersttijd.

Meer informatie via http://www.vivavoxelspeet.nl/, http://www.mannenkoorfontanus.nl/ of http://www.salvatori.nl/.

Geen opmerkingen: