Lake District 2016

Lake District 2016

zaterdag 29 januari 2011

Expositie


Ik ben er eigenlijk helemaal nog niet aan toe gekomen om te melden dat er sinds december een aantal foto's van mij hangen in het gebouw van de CBB in Ermelo.

In het gebouw van de Blindenbibliotheek werken zo'n 15 mensen, met en zonder visuele beperking en er zijn bij elkaar zo'n 200 vrijwilligers die er regelmatig komen om een boek, een krant of een tijdschrift "in te lezen".
Dat wordt in speciale studio's op een CD-Rom opgenomen zodat mensen met een visuele beperking dat thuis op een Daisy-speler kunnen beluisteren.

De CBB heeft een actief expositiebeleid en tot eind juni van dit jaar zijn er vier exposanten. Naast ondergetekende zijn dat Riekje Kuipers met zijdeschilderijen, Herma Weerstra met schilderijen en Henk Pothoven met beelden.
Er hangen 12 foto's, waaronder deze van het Vaticaans Museum in Rome.

Van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 16.00 uur  bent u van harte welkom om de kunstwerken te bekijken. Meer informatie vindt u op de "website" van de CBB.

1 opmerking:

Mirthe Duindam zei

Dag Adri,

Wat een mooie serie hangt daar van jou. Heel leuk dat je deze prachtige foto's ook op deze manier aan anderen kunt tonen. Ze mogen gezien worden. Gefeliciteerd ermee.
Ja, die trap is natuurlijk schitterend.

Fijn weekend,
met een hartelijke groet,
Mirthe