Lake District 2016

Lake District 2016

dinsdag 6 september 2011

Te doen


Eerlijk gezegd heb ik toch wel een beetje te doen met de strandtenthouders dit jaar. Is het twee dagen mooi weer, en dan wordt het weer hommeles.

Ik weet wel, volgend jaar kan het weer een fantastische zomer zijn, maar als ik de weermannen en -vrouwen mag geloven is het sinds meer dan 100 jaar niet zo slecht geweest.
Ja, en dan zul je maar zitten met je prachtige Nalu Beach strandtent, ... zonder klanten.
Sneu hoor.

1 opmerking:

Ger zei

......Mwah....een keer in de honderd jaar.....dan mogen we nóg niet klagen;-)

Nou moet ik eerlijk bekennen dat ze mij daar bij Nalu Beach toch al niet zullen missen of het nou goed of slecht weer is, ik hou namelijk niet van dit soort nagebootste tropische terrassen aan de Noordzee.
Klinkt misschien hautain,arrogant...maar dat ben ik absoluut niet, weet wel dat ik voor 'n hapje of drankje, ook al heb ik nog zo'n trek of dorst niet op elk terras neerstrijk om wat te nuttigen.
Net zo goed als dat ik eerst met mijn ogen eet als het bestelde gerecht op tafel komt,zo ook let ik op de ambiance voordat ik ergens ga zitten.

Er moeten dit jaar maar veel stellen op het strand elkaar het ja-woord geven met de voetjes in het zand of personeelfeestjes gehouden worden in deze toko dan gaat de kassa hopelijk toch nog een beetje rinkelen.

Fijne dag!
Lieve groeten,
Ger