Lake District 2016

Lake District 2016

zondag 7 oktober 2012

Herfstbloemen


Het is de de laatste dagen duidelijk dat we in een ander jaargetijde zijn aangekomen. Het wordt herfst.

Niet alleen buiten krijgt de natuur een andere kleur. Ook in boeketten worden andere bloemen toegepast.

En als het buiten kouder wordt, gaan we dat compenseren met warmere kleuren binnen en daar hoort een typisch Nederlands woord bij: gezellig!
Fijn weekend!

5 opmerkingen:

Kees zei

Goede morgen Adri, wat een heerlijk boeket. Inderdaad warme kleuren.
Wens je een fijne zondag, groet kees

Joke (Jokes Camera) zei

Ik vind dit wel een erg mooie en warme kleur, Adri. Prachtig boeket en foto. Groetjes, Joke

Anonymous zei

Mooi boeket, warme kleuren en erg mooi vast gelegd. Ben een tijdje terug begonnen bij het begin van je blog en kom erg mooie foto's tegen met leuke tekst en uitleg erbij. Er gaat wat tijd inzitten om die paar jaar in te halen maar is geen straf. erg leuk hoop de je het nog een tijd volhoud,
Groet Hennie en tot morgen.

Ger zei

Goede ochtend Adri,

Het is voor bloemenverkopers maar goed dat ze niet enkel van die klanten hebben net als ik,heb wat bloemen soorten,kleuren,boeketschikkingen betreft nogal een eigen voorkeur en smaak en wat dat betreft ben ik een heel moeilijk mens.
Zal nooit voor een ander of voor mezelf bloemen kopen in oranje kleur of met dit soort bloemen.

Maar voor de rest ben ik redelijk normaal hoor.....en van gezelligheid en warmte hou ik ook..... van romantisch tot op het kneuterige af.

Het moet bij mij altijd 'n ''beetje'' bij elkaar passen,in harmonie zijn met elkaar...
Pak ik even klein voorbeeld:gisteravond zaten we met z'n allen bij de Griek om verjaardag van schoonzoon te vieren, het gezelschap was goed en gezellig,de mezedestafel rijkelijk gevuld,aan raki en wijn ontbrak het ook niet....tja wat is dan het ''probleem'' bij mij....de entourage in overvloedig oranje kleuren konden mij niet warm laten lopen,was het nou blauw-wit geweest..hoppa... had dat mij zonder meer in Griekse sferen gebracht.

Fijne zondag!!
Ger

Adri zei

Bedankt voor jullie gezellige reacties.
Het blijkt maar weer eens, Ger, dat smaken verschillen. Blauw/wit vind ik ook wel mooi, maar dan in bepaalde, wat meer zakelijke omgeving. Overigens zou ik dat wel verwacht hebben bij een Griek. Dat zijn toch de kleuren van hun nationale vlag?
Hartelijke groet,

Adri