Lake District 2016

Lake District 2016

zaterdag 27 oktober 2012

Paddenstoelen


De laatste dagen zie ik op diverse Blogs vele paddenstoelen voorbij komen. De één nog mooier dan de andere.

Het is mij nog niet helemaal gelukt. Ik met ook nog een beetje wennen aan een andere camera. Maar dat komt wel goed.

Ik heb wel het idee dat het dit jaar een bijzonder fraaie herfst is. Helaas heb ik morgen geen tijd. Maar het is te hopen dat er na morgen nog een paar van dit soort mooie dagen komen.

3 opmerkingen:

Joke (Jokes Camera) zei

Ik vind het altijd moeilijk te kiezen of het nou mooier is om een paddenstoel te fotograferen met een stukje omgeving of 'm daar fotografisch los van te maken. Het is je goed gelukt om de paddenstoel mét omgeving te fotograferen, Adri. Daar is helemaal niets mis mee. Als we allemaal op dezelfde manier fotograferen wordt het ook saai. Groetjes, Joke

Wietske zei

Dag Adri,

Bedankt voor je reactie op mijn blog van gisteren. Fijn dat je meeleeft.
Paddestoelen fotograferen is niet zo makkelijk omdat het zo dicht bij de grond is. Ik heb een workshop paddestoelen fotograferen vorig jaar gedaan en daar leerde ik scherp te stellen op de rand van de hoed van de paddestoel. En de witbalans op daglicht zetten, dan krijg je een mooie warme glans.
Ik vind het ook nog steeds lastig, maar gelukkig krijg je altijd weer nieuwe kansen. Dit is in ieder geval een goed begin.
Fijn weekend, Wietske

Helma zei

Ik zit al weken met paddenstoelen in mijn map maar ben er nog niet toegekomen om ze uit te zoeken. Ik vind het wel schitterend om te zien.

Groetjes, Helma