Lake District 2016

Lake District 2016

vrijdag 15 maart 2013

Stem op het Willem Holtrop Hospice als Kroonappel


Ter gelegenheid van de aankomende inhuldiging van Prins Willem-Alexander tot Koning organiseert het Oranje Fonds, voor wie Prins Willem-Alexander en Prinses Maxima beschermpaar zijn, een zoektocht naar "Kroonappels". 

Er zijn drie categorieën: Jeugd, Buurt en Helpende Hand. 

Het "Willem Holtrop Hospice" in Ermelo heeft zich in deze grote landelijke actie aangemeld als kandidaat in de categorie Helpende Handonder het motto:

Palliatieve en terminale zorg, geen taboe meer!
Palliatieve zorg wil bereiken dat ongeneeslijk zieken een goede kwaliteit van leven hebben tijdens de ziekteperiode. Zo'n ziekteproces kan weken tot jaren duren. Er moet meer bekendheid komen m.b.t. de mogelijkheden voor palliatieve zorg in de regio en palliatieve zorg verdient een structurele goede financiering.
Het Willem Holtrop Hospice hoopt dat iedereen op het hospice stemt, omdat het graag wil bereiken dat palliatieve zorg uit de taboesfeer komt, en een vanzelfsprekende plaats inneemt in de gezondheidszorg.

Vanaf nu is deze voordracht te bekijken op "www.kroonappels.nl" onder gemeente Ermelo. In het weekend van vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 maart a.s. kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete organisatie en zo het beschermpaar van het Oranje Fonds de weg wijzen naar de mooiste sociale initiatieven. De drie uiteindelijk winnende organisaties  krijgen het predicaat Oranje Fonds Kroonappel en winnen elk € 50.000,= en een bronzen beeldje, uitgereikt op Paleis Noordeinde door de nieuwe Koning en Koningin.

Als voorzitter van het Willem Holtrop Hospice wil ik dit initiatief graag van harte bij u aanbevelen. Doet u mee? Stem dan op het Willem Holtrop Hospice als Kroonappel!

PS. Maar let u even goed op: u kunt alleen via uw postcode stemmen. Mocht u niet in Ermelo wonen, kijkt u dan eens of u via vrienden, familie, etc, die wel een adres in Ermelo hebben, toch kunt (laten) stemmen.
Hartelijk dank!

3 opmerkingen:

dickblogt zei

Zojuist gestemd. Féte, DoeMaar en Hospice. Graag gedaan. Mooi blog met mooie foto's. Ik zal er af en toe één pikken voor www.dickblogt.nl Vanzelfsprekend met bronvermelding! Vriendelijke groet, dick

Adri zei

Dag Dick,
Dank je wel. Heb met interesse een aantal van je Blogberichten gelezen.
Leuk! Zal er zeker nog eens terugkomen.

Vriendelijke groet,
Adri

Adri zei

Beste allemaal,

Namens Ineke den Herder wil ik jullie graag onderstaand bericht doorgeven en jullie hartelijk danken voor jullie support.
Groet,

Adri

Beste Allen,

Graag wil ik jullie laten weten dat we de stemronde voor de Kroonappels ‘Helpende handen’ in Ermelo hebben gewonnen!!! We zijn door naar de volgende ronde. Dat wil zeggen dat we één stem mogen uitbrengen op een Kroonappel in dezelfde categorie in een andere provincie. Wij zijn uitgenodigd om op een initiatief uit Friesland te stemmen. Op deze wijze komen er 60 Kroonappels in aanmerking voor de laatste ronde.
Ik hou jullie op de hoogte.
Ik wil jullie hierbij allemaal hartelijk bedanken voor jullie uitgebrachte stem, hetzij zelf of via familie en vrienden!!

Hartelijke groet,

Ineke den Herder
Zorgmanager/Directeur
Willem Holtrop Hospice, Ermelo